Najčudnija piva

Kao što znate, svuda u svetu postoje ekstremi, pa tako i u pivu. Ovo su neke od najčudnijih kombinacija koje smo uspeli da nađemo.

1. Pivo od teletine. Američki proizvođač piva Samuel Adams se prošle jeseni udružio sa selebritijem Davidom Burke-om i napravili su pivo od teletine. Naime grilovana teleća srca su ubačena u sastojke, zajedno sa crnim biberom. Ovo pivo se prodaje u limitiranoj verziji u Burke-ovim restoranima.

2. Pivo od strvine. Proizvođač je napunio 12 flaša piva i sipao ih u preparirane leševa nađene na autoputu. Jedna flaša ovog piva je koštala 750$ i u pitanju su bila tela veverica i zečeva.

3. Pivo od šampona. Ovo je definitivno pivo koje NE BI probao. U pitanju je pivo koje ima ukus i miris šampona i košta 17$ po flaši. Takođe navodno je preporučivano glumicama za negu kose.

Ovo su najčudnije kombinacije piva. Koju bi kombinaciju najradije probali?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>