Japanci se kupaju u pivu

Više puta smo pisali o različitim i čudnim načinima za koristiti pivo, međutim nikada do sada nismo izveštavali u stvarnim i realnim događajima gde to može da se proba.

Ova priča koja je skoro izašla je jednostavno previše dobra da bi se propustila! Neki jako jako srećni stanovnici Japana sada mogu da se kupaju u hladnom pivu. Na osnovu članka sa Guglovih novina, u planinskom odmaralištu koje se nalazi na dan puta od Tokija, spa park nudi kadu u obliku krigle, punu piva sa dosta bele pene i aromom hmelja i piva.

Spa centar Hakone Kowakien Yunessun takođe sipa i prska pivo u kadu i po kupcima 3 puta dnevno. Iz centra kažu da kupanje u pivu hidrira i čisti kožu.

Japan, na žalost jeste daleko, ali ovo može biti sjajna i zanimljiva ideja za bisnis u Srbiji. A ako ne biznis ili dodatak biznisu, uvek možemo samo da se okupamo u pivu kod kuće. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>