Carlsberg pravi pivo iz igre Fallout

Ima li lepše stvari nego kada se u jednom proizvodu spoje naše dve velike ljubavi? Dok nestrpljivo čekamo četvrti deo video igre Fallout 4, Carlsberg nas je obradovao saopštenjem da će da proizvedu specijalnu liniju Fallout piva!

Iako, iskreno, ne očekujemo puno od samog piva (u pitanju će biti klasičan industrijski pilsner lager sa 4 procenta alkohola), ali ipak ćemo preko Amazona moći da naručimo pakovanje od 12 komada po ceni od 30 funti i da sačekamo 4. novembar, kada počinje isporuka Fallout piva.

Ovo je nešto što se radi po prvi put u svetu. Veliko nestrpljenje koje vlada u iščekivanju izlaska Fallout igre, jednako je onome koje se javlja u filmskoj ili muzičkoj industriji, a mi smo ponosni što smo u saradnji sa studijom Bethesda proizveli Fallout pivo u kojem će fanovi moći da uživaju“, izjavio je Bruce Ray iz britanskog odeljka kompanije Carlsberg.

Fallout pivo (koje iz nekog razloga nije nazvano Nuka Beer) će se prodavati isključivo u pakovanjima od 12 komada, u flašama od 330 ml i, naravno, biće dostupno samo punoletnim naručiocima sa Amazona.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>